C A R N E V A L E - En madoplevelse i 12 tableauer og 2 akter om mennesket, kød og karneval.
2019
Scenografi
FOTOS: Gorm Branderup
En rejse ind i kødet som begær, lyst, liv, død, ofring, smag, klima og afsky. Forestillingen søger inspiration i karnevallet. Et farvel til kødet, hvor det groteske, kaosset og en omvendelse af dagligdagens normer og regler møder det rene, ofringen og det absolutte. Men også et gensyn med kødet og en genopdagelse af, hvad kød er og kan. Kød er meget mere end en fødevarekilde – men også en kilde til identitet, følelser, velbehag og konflikter.
Fortællingen inkluderer et overdådigt måltid og kunstneriske udtryk af forfatter og billedkunstner Kasper Hesselbjerg, visuel kunstner Signe Klejs, scenograf Mie Dinesen, musik af violin virtuosen Marius Ungureanu, performerne Max Bering og Gitte Kielberg.
Oplevelsen er tilrettelagt af madkunstner Jakob Vinkler fra Institute of Meals og instrueret af Folmer Gry Kristiansen. Inspiration og udvikling i samarbejde med antropolog Jonathan Leer og kreativitetsleksikon Morten Nottelmann.